AboutKreiramo Savršene kuhinje za Vas

image
01

Moderan Dizajn

Odlučite se za kuhinju modernog dizajna i učinite Vaš stambeni prostor savremenim, funkcionalnim i potpuno prilagođenim Vama.

image
02

Kvalitetan Materijal

Nudimo širok spektar visoko kvalitetnih materijala kako bismo odgovorili Vašem jedinstvenom ukusu i svim Vašim potrebama.

image
03

Vrhunska Izrada

Vaša idealna kuhinja započinje iz Vaše mašte, poboljšana našim dizajnom i biće izrađena po najpreciznijim merama.

image
04

Pristupačne Cene

Da li moderna kuhinja mora da bude skupa? Ono što nas odlikuje je savršen odnos cene i kvaliteta. Kreiramo kuhinju za svaki budžet.

Zašto da izaberete baš Nameštaj BETA?

Razumemo da je svaki dom jedinstven i zato nudimo rešenja za kuhinje i nameštaj po meri koja zadovoljavaju Vaše specifične potrebe. Neke od prednosti saradnje sa nama su:

 • Dugogodišnje iskustvo
 • 10 godina garancije
 • Poštovanje rokova
 • Profesionalan odnos
 • Preciznost i pedantnost
 • Klijent na prvom mestu

Naše uže specijalnosti

Nudimo Vam izradu premijum kuhinja i nameštaja po meri najsavremenijeg dizajna. Shvatamo značaj i važnost trajnosti pa izradu po meri dovodimo do savršenstva tako da svaki komad nameštaja funkcioniše besprekorno više decenija.

Nameštaj BETA

Kuhinje po meri
Ugradni plakari
Nameštaj po meri

BETATipovi kuhinja

 • Linearna kuhinja
  Linearna kuhinja ili kuhinja u jednom nizu predstavlja tip kuhinje u kojoj se svi kuhinjski elementi nalaze na istom zidu.
 • L kuhinja
  L kuhinja ili kuhinja u obliku slova "L" presdtavlja najrasprostranjeniji oblik kuhinje zbog svoje izuzetne funkcionalnosti.
 • Kuhinja sa ostrvom
  Kuhinje sa ostrvom su danas sve popularnije kako zbog estetike i modernog izgleda, tako i zbog svoje funkcionalnosti i kompaktnosti.

Česta pitanja

Kuhinja po meri prostora se crta u 3D programu onako kako će ona zaista izgledati I biti napravljena. Izborom materijala, klizača, podiznih mehanizama i ručica, dolazimo do tačne cene kuhinje.

Univer je gotov proizvod koji se seče i linijski obrarađuje kant trakom. Veliki izbor univera različitih proizvođača na našem tržištu (jednobojnih i drvnih dekora) pruža širok spektar mogućnosti za kombinovanje.

Medijapan je sirov material koji se po želji može dodatno obrađivati i oblikovati, a zatim se farba u boji po želji kupca.

Prednost nameštaja od univera je što omogućava brži rok isporuke, lakše održavanje i veliki izbor dekora različitih proizvođača.

Potrebno vreme za izradu kuhinje po meri zavisi od vrste materijala koji kupac izabere.

Kuhinje od univera u proseku pravimo za 10 do 15 dana od datuma sklapanja ugovora.

Medijapan i ostali materijali koji zahtevaju dodatnu obradu produžuju rok isporuke i montaže na 3-4 nedelje od datuma sklapanja ugovora.

Materijali koje koristimo

Kuhinje po meri izrađujemo isključivo od najkvalitetnijih materijala, u skladu sa svetskim standardima. Na Vama je da se odlučite da li svoj dom želite oplemeniti modernom kuhinjom ili pak preferirate klasičan dizajn.

 • Frontovi
  Za izradu kuhinjskih frontova možete birati ivericu, koja je cenovno najpristupačnija, drvo - kako biste kuhinji dali dozu topline ili medijapan koji daje raskošniji i bogatiji izgled kuhinje.
 • Radne ploče
  Najvažniji element, radna ploča takođe se radi po Vašoj želji, meri i budžetu pa tako možete odabrati univer kao najpovoljnije rešenje, zatim mermer ili prirodni kamen za elegantan dizajn prostora.
PRE
POSLE

BETAUtisci klijenata

Savršeno odrađen dizajn baš onako kako sam zamislila. Brza i efikasna komunikacija, momci su profesionalni i maksimalno fleksibilni. Prezadovoljna sam uslugom, sve preporuke!

Ratings
Snežana J.

Ono što me posebno oduševljava kod njih je njihova posvećenost kvalitetu. Svi njihovi proizvodi su pažljivo izrađeni od vrhunskih materijala. Svaka preporuka za “Nameštaj BETA” tim.

Ratings
Mladen S.

Divna saradnja, profesionalan odnos i kvalitetan nameštaj. Kuhinja uz njihovu sugestiju je ispala bolja nego planirana. Odnos cene i kvaliteta je i više nego zadovoljavajući. Izlaze u susret i poštuju rokove.

Ratings
Nenad T.

Pišite nam!